Home > Διχοτόμηση, Εθνικισμός, Ελλάς, Κύπρος, Σχεδιο Αναν, Τουρκία > ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;

December 20, 2009 Leave a comment Go to comments

Διαβάσαμε και αναδημοσιεύουμε μιάς και κτυπάει μάλλον και για μας η καμπάνα απο την Κύπρο. Πάντως σε Λαιστρυγόνες δεν απευθύνεται…

Το πολιτικό κατεστημένο [..] είναι ένα σύμφυρμα διεφθαρμένων, μιαρών ανθελλήνων, εντολοδόχων των ξένων συμφερόντων και των τραπεζών, αρνησιπάτριδων και προδοτών, ιδιοτελών μικρανθρώπων που πάνω από όλα θέτουν το προσωπικό τους συμφέρον, ελεεινών αριβιστών, αμαθών και ανοήτων, τσαρλατάνων και κατεργάρηδων, δειλών και μικροπρεπών, σιχαμερών καιροσκόπων που περιφέρουν κεκαλυμμένη την ποταπότητα τους με την οίηση και την υπεροψία το αστραφτερό ένδυμα που σε όλους τους καιρούς ενδύονται οι λαοπλάνοι και οι τύραννοι.

Η εμπιστοσύνη σε αυτό το σάπιο κατεστημένο υποδηλώνει συνενοχή ή αποδεικνύει εκνευριστική αφέλεια και εσωτερική κατάπτωση.
Πήραν ένα λαό αγωνιζόμενο για την ελευθερία του, ένα λαό πολεμιστών και ηρώων και παραδίδουν σήμερα ένα ράθυμο όχλο που τους ακολουθεί και τους χειροκροτεί και τους επικροτεί σε κάθε αισχρή και ανόσια πράξη και επιλογή τους.
Ηγέτευσαν αυτού του τόπου από το 1960 και εντεύθεν και πέτυχαν να ξεριζώσουν και απεκβάλουν από τη ψυχή του λαού οτιδήποτε το υγιές , το εθνοπρεπές , το ηρωικό και μεγάθυμο και να ανεβάσουν στα βάθρα της ηθικο-πολιτικής συνείδησης οτιδήποτε το φαύλο, το ποταπό, το αντεθνικό, το ανερμάτιστο, το έκφυλο και νοσηρό.
Υπέσκαψαν και κατεδάφισαν την εθνική συνείδηση του [..] ελληνισμού, εξαχρείωσαν τη πολιτική του συνείδηση, με απώτερο στόχο να περάσουν τα σχέδια που από κοινού με τους πάτρωνες και αφέντες τους, συνυφαίνουν.
Ποιος θα καταδικάσει αυτόν τον ρυπαρόν εσμόν; Ποιός θα οδηγήσει στο εδώλιο της εθνικής δικαιοσύνης αυτήν την αδίστακτη συμμορία ; Ποιός στ’ αλήθεια ποιός; Το ερώτημα μένει αναπάντητο και θα μένει για πολύ καιρό, θα υπερίπταται πάνω από τη προδομένη πατρίδα, θα φτερουγίζει μέσα στους νυκτομένους καιρούς μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα που κάποιοι νέοι άνθρωποι, βαθύτατα έλληνες, πολεμιστές οργίλοι και ανελέητοι, θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για το κατάντημα της πατρίδος και θα γίνουν οι αδυσώπητοι κριτές, οι δικαστές και οι τιμωροί.
Τούτη η πατρίδα
η τουρκοκρατούμενη και αγγλοπατημένη δεν περιμένει τίποτα από τη νωχελική και προσκυνημένη μάζα. Μονάχα από τους λίγους περιμένει να ξαναβρεί τη περηφάνια της και να βαδίσει αγέρωχη το δρόμο τη λευτεριάς της.
Οι ώρες οι δύσκολες πλησιάζουν. Νέα σχέδια ετοιμάζονται εσπευσμένως. Το πολιτικό κατεστημένο δημιούργησε εκείνες τις προϋποθέσεις για να εκβιάσει την αποδοχή της [..] λύσης [..] Ενσωματώνει επιπλέον [..] μετανάστες Ασιάτες και Αφρικανούς , και προσφέρει [..], στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων [..] αποστρατικοποίηση ( αφοπλισμό του [..] ελληνισμού ), διαφοροποίηση των εγγυήσεων, παραμονή των [..] βάσεων.
Ύστερα από όλα αυτά λένε στο λαό , αν δεν αποδεχθείς τη λύση τότε θα έχεις ένα τουρκικό κράτος στο βορρά και χιλιάδες τούρκους στο νότο. Εκβιάζουν το λαό, του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό για να τον οδηγήσουν δέσμιο και φοβισμένο στην αγχόνη [..].
Με την εκστρατεία κατήχησης του λαού στα νέα σχέδια στην ουσία θα εντείνουν τον εκβιασμό για να τσιμεντώσουν την αποδοχή της λύσης – διάλυσης.
Τελευταία ελπίδα σε αυτή τη πατρίδα απομένει η δράση των Ελλήνων Εθνικιστών. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι σχεδιαστές της [..] λύσης. Γιαυτό μας έχουν αποκόψει από κάθε μέσο μαζικής επικοινωνίας. Αναμένεται επίσης να επιχειρήσουν εναντίον μας πολλά και διάφορα προκειμένου να μας αποκόψουν ακόμα και από την ζωντανή και άμεση επαφή που έχουμε με το λαό. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε μορφή επίθεσης.

Το διαβάσαμε εδω απο το μπλόγκ ΕΛΛΑΣ.

Οι όποιες ομοιότητες με την κατάσταση στην Ελλάδα (και τους Ελλαδίτες) ειναι μάλλον συγκυριακά εντελώς τυχαίες(;).
Φευ, η καμπάνα κτυπάει κυρίως για την Ελλάδα…
Advertisements
 1. December 27, 2009 at 11:35 am

  … ψυχραιμία παιδιά …
  … αυτό το πανανθρώπινο αγαθό (η ψυχραιμία) τείνει να εκλείψει από αυτόν εδώ τον τόπο …
  … και φυσικά η απώλειά της κάνει να ακούγονται καμπάνες συναγερμού για τερματισμό του εφησυχασμού και της παρατεταμένης ραστώνης …
  … το “έθνος” είναι μια σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια των “εθνικιστών” …
  … έρρωσθε …

 2. πλοηγός1
  January 10, 2010 at 12:06 am

  Εφθασε και ο λογαριασμός απο την Ραίχσμπανκ, και να δούμε τι θα δούμε φίλε Σταύρο…

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: