Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) ΤΑΞΗ


Προχωράει η εφαρμογή του νέου παγκόσμιου γεωστρατηγικού status quo.
Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης βρίσκεται κοντά, καθώς με πρό-σχημα την “κρίση” στην Ελλάδα, η συνένωση δολλαρίου (Amero) , ευρώ, και Βρεττανικής λίρας προχωράει και θα ολοκληρωθεί με τις ευλογίες, την “καθοδήγηση,” και την επιτήρηση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας τράπεζας.
Διαβάσαμε και αναδημοσιεύουμε απο εδώ

Έρχεται η νομισματική μεταρρύθμιση

του Εμμανουήλ Σαρίδη

Τα σχέδια για μια νομισματική μεταρρύθμιση υπήρχαν απο χρόνια στα συρτάρια της Λέσχης Bilderberg, χρειάζονταν όμως ένα έναυσμα για την κατάρευση του ευρώ, την κρίση στην Ευρωζώνη, που το έδωσε ο Geoffrey χρεοκοπώντας την Ελλάδα

Στο τελευταίο μου άρθρο „Καημένη Ψωροκώσταινα, τι σούμελλε να πάθεις! …(ΙΙ)“ έθετα την ερώτηση για τον ρόλο που τελικά παίζει ο Geoffrey Παπανδρέου στον χορό που έστησαν οι διεθνείς χρηματοπιστωτικοί σπεκουλαδόροι γύρω απο το ευρώ και την Ευρωζώνη: Είναι μέσα στο κόλπο της σχεδιασμένης κατάρρευσης του ευρώ και της επικείμενης νομισματικής μεταρρύθμισης ή είναι ο nützliche Idiot, που χρησιμοποιείται για την εκπόρθωση του φρουρίου; Μια ερώτηση, που γίνεται όλο και πιό επίκαιρη, καθώς τα σημάδια για την προγραμματισμένη νομισματική μεταρρυθμιση δείχνουν όλο και πιο καθαρά, ότι η διεθνής συμμορία των χρηματοπιστωτικών απατεώνων είναι ήδη έτοιμη για το τελικό χτύπημα. Που θα σημάνει την ολοκληρωτική καθυπόταξη των κρατών της Ευρωζώνης στο σύστημα των εβραίικων τραπεζικών δανείων, αυτό που άλλοι ονομάζουν μεταβιομηχανική επανάσταση (!) ή εποχή, και θα κάνει τους Ευρωπαίους να χάσουν περίπου τα μισά απο τα λεφτα που έχουν σε καταθέσεις και ταμιευτήρια.

Ο Geoffrey Παπανδρέου είναι λοιπόν εκείνος, που από τότε που οι διεθνείς σπεκουλαδόροι τον έκαναν μέ τα μέσα πού μόνο αυτοί διαθέτουν πρωθυπουργό, έφερε πρώτα την Ελλάδα σε πτώχευση και μετα, με τα ήξεις και αφίξεις του στην Ευρώπη, τα λεφτα που θέλει και δεν θέλει να δανειστεί, τίς απειλες του, ότι θα καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και άλλες διάφορες ασυναρτησίες (“Η Ελλάδα θέλει μια ευρωπαϊκή λύση για το δανεισμό” ή «Δεν ζητάμε λεφτά, δανεισμό θέλουμε!», βλέπε και http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/03/blog-post_3848.html) έχει φέρει ιδιαίτερα την Γερμανία και την καγκελάριο Angela Merkel στα πρόθυρα νευρικής κρίσεως. Γιατι η Merkel έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται με τον αλλοπρόσαλο Geoffrey, ξέρει, ότι αν εγγυηθέι ένα δάνειο για την Ελλάδα, αυτό θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, που θα φορτώσουν στην Γερμανία το μεγαλύτερο μέρος των 680 τρισεκατομμυρίων ευρώ που αντιπροσωπεύουν τα κλούβια CDS (από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων creditdefaultswaps) που υπάρχουν στις τράπεζες. Γι΄ αυτο και συνιστά στον Geoffrey και τους διεθνείς υποστηρικτές του την προσφυγή της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Άπαγε Σατανά.

Το σχέδιο για μια νομισματική μεταρρύθμιση όχι μόνο στην Ευρωζώνη, αλλά παγκόσμια, με έναυσμα της την υπερχρέωση της Ελλαδος που ξεκίνησε ο πατήρ Παπανδρέου και αποτελείωσε ο υιός Geoffrey, είναι απο καιρό τώρα στα συρτάρια της Λέσχης Bilderberg. Έτσι η χρεοκοπία της Ελλάδος που συντελεσθηκε με την βοήθειά των χρηματοπιστωτικών κόλπων της Goldman Sachs, του George Soros, του Mario Draghi και άλλων υποτακτικών του Οίκου Rothschild, είναι σήμερα η αναμμένη δάδα που περιφέρει ο Geoffrey στις ευρωπαικές πρωτεύουσες, έχοντας αναστατώσει κυβερνήτες και κυβερνήσεις που βλέπουν ότι, έτσι ή αλλιώς, θα τινάξει στον αέρα το οικοδόμημα του Ευρώ. Η μεταρρυθμιση, κατα τους μεταρρυθμιστές, θα αντικαταστήσει ευρώ και δολλάριο στίς διεθνείς συναλλαγές με ένα νέο νόμισμα που θα λέγεται „Amero“. Και κατα μια απόψη μετά το ευρώ θα έχουμε πάλι στην Γερμανία και την Ελλάδα το Μάρκο και την Δραχμή, με μια υποτίμηση του σημερινού νομίσματος κατα το ήμιση. Σε πολλές ευρωπαικές χώρες οι προετοιμασίες για την εκτύπωση των νέων χαρτονομισμάτων βρίσκονται σε προχωρημένη φάση. Ας δούμε λοιπόν τί γίνεται στην Γερμανία και στην Ελλάδα.

 • Το καλοκαίρι του 2009 έγινε γνωστό, ότι το Ομοσπονδιακό Νομισματοκοπείο της Λειψίας επεκτάθηκε σημαντικά. Δεδομένου, ότι τα κυκλοφορούντα χαρτονομίσματα είναι σε πολύ καλη κατάσταση, είναι αυτό μια ενδειξη, ότι σύντομα θα αρχίσει η παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων χαρτονομισμάτων
 • Τον Δεκέμβριο του 2009 ένα ειδικό εργοστάσιο κατασκευής μηχανών για εκτύπωση χαρτονομισμάτων στην Θουριγγία έλαβε απο την Ομοσπονδιακή Κύβερνηση την εντολή κατασκευής τέτοιων μηχανων. Ένα μέρος των μηχανών αυτών που προορίζονται για την παραγωγή των τσιπ για τα χαρτονομίσματα, έχουν ήδη παραδοθεί.
 • Ένα εργοστάσιο παραγωγής λωρίδων ασφαλείας μετάλλου παρήξε τους τελευταίους μήνες έναν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό ταινιών, οι διαστάσεις των οποίων δεν ανταποκρίνονται στα κυκλοφορούντα χαρτονομίσματα του ευρώ.
 • Μια βιομηχανία παραγωγής ειδικού χαρτιού στην Σαξονία επέκτεινε τις εγκαταστάσεις της, ώστε να παραγεται το ειδικό χαρτί σε τρείς βάρδιες
 • Τέλος το Amero τυπώνεται απο το 2009 στη Γερμανία και μεταφέρεται στις ΗΠΑ μέσω Πολωνίας με μαζικές μεταφορές απο τουλάχιστον 12 φορτηγά 40 τόνων (οι πληροφορίες απο το politikglobal.org. Για το Amero βλέπε μεταξύ άλλων και στο
  http://www.wallstreet-online.de/diskussion/1145369-1-10/amero-das-dramatische-aus-fuer-den-dollar).

Στην Ελλάδα τώρα. «Δεν τυπώνονται δραχμές στο Χολαργό», έγραφε το Reporter.gr στις 19.03.2010, αναφέροντας, ότι ο υφυπουργός Οικονομικών, Φ. Σαχινίδης είπε: «Δεν τιμά ούτε την Ελλάδα, ούτε τους Έλληνες η έντονη φημολογία ότι αυτή τη στιγμή στο Χολαργό τυπώνονται δραχμές». Νά πιστέψει κανείς τους Πασόκους; Οι αμφιβολίες είναι δικαολογημένες. Κυτάξτε το γράφει το sofokleous10.gr της 24.03.2010: „Έρχεται η ευρωδραχμή“; Παραθέτω μερικά αποσπάσματα του κειμένου, που όμως όσοι τα διαβάσουν, θα πρέπει να τα περάσουν απο τα σχετικά φίλτρα. Ο λόγος είναι, ότι στο άρθρο δεν γίνεται κανένας συσχετισμός μεταξύ μιας υποβάθμισης της αξίας της Ευρωδραχμής και της επικείμενης νομισματικής μεταρρύθμισης των Bilderberger.

„Αλλαγή νομίσματος από ευρώ σε ευρωδραχμή. Θέσπιση ισοτιμίας 2 ευρωδραχμές προς 1 ευρώ, με υποχρεωτική αναγραφή σε αγαθά και αξίες και των δυο τιμών. Εν συνεχεία υποτίμηση του νομίσματος για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Λειτουργία της αγοράς με τους παραπάνω όρους για ένα χρονικό διάστημα 2 έως 3 ετών και έπειτα, εάν οι συνθήκες είναι τέτοιες και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας το επιτρέψουν, επιστροφή της χώρας μας στην Ευρωζώνη και υιοθέτηση εκ νέου του ευρώ ως εθνικού νομίσματος.

Μερικούς μήνες νωρίτερα το παραπάνω ενδεχόμενο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σήμερα όμως συγκεντρώνει εξαιρετικά καλές πιθανότητες για να γίνει πραγματικότητα. Τo S10 αποκαλύπτει την ύπαρξη μιας σχετικής αναφοράς αμερικανικού think tank, το οποίο συνδέεται στενά με το Eurogroup και οι εισηγήσεις του γίνονται στην πλειονότητά τους δεκτές από διεθνούς οικονομικούς οργανισμούς και μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οίκους. Πρόκειται για το International Political Economy, το οποίο σε αναφορά του, που υπογράφεται από τον καθηγητή Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο Ρόμπερτ Άλιμπερ και φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Η υποτίμηση του ελληνικού ευρώ», περιγράφει με ζοφερά χρώματα το νομισματικό μέλλον όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και των υπόλοιπων μεσογειακών κρατών της Ζώνης του Ευρώ…

…Όπως χαρακτηριστικά επισημάνεται, «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να χρηματοδοτήσει ένα έλλειμμα σχεδόν 15% του ΑΕΠ, διαφορετικά οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν. Για λίγο καιρό η ελληνική οικονομία μπορεί να δανειστεί από τις ελληνικές τράπεζες. Όμως οι πλούσιοι Έλληνες είναι αρκετά έξυπνοι για να κρατήσουν το μεγαλύτερο μέρος του ρευστού τους πλούτου στις τράπεζες στην Ελλάδα. Το επόμενο βήμα θα είναι ένας γύρος στις καταθέσεις των τραπεζών της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων και των υποκαταστημάτων των ξένων τραπεζών στην Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες αυτών των καταθέσεων θα μεταφέρουν τα χρήματά τους σε τράπεζες της Γερμανίας, της Γαλλίας ή της Ιταλίας»….

…. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όμως τα όσα αναφέρει το έγγραφο για τον τρόπο με τον οποίο θα μεθοδευθεί τόσο η εναλλαγή του νομίσματος από ευρώ σε ευρωδραχμή, όσο και η εν συνεχεία υποτίμησή του. Πρόκειται για κάτι που τεχνικά εμφανίζεται ως απλό και σχετικά εύκολο να γίνει. Όπως τονίζει η αναφορά, « τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με μια υποτίμηση από την Αθήνα είναι ασήμαντα. Η κυβέρνηση κλείνει τις τράπεζες για αρκετές ημέρες και τους δίνει οδηγίες για να ονομάσουν όλες τις καταθέσεις και δάνεια, καθώς και κάθε άλλο συμβόλαιο, σε ευρωδραχμές. Οι τράπεζες ξανανοίγουν και μια νέα αγορά συναλλάγματος αναπτύσσεται καθώς οι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν το ευρώ με όρους ευρωδραχμής. Τότε πολλά αγαθά και αξίες θα έχουν δυο τιμές. Μία σε όρους ευρώ και μια άλλη σε όρους δραχμής».

…Στο πλαίσιο της έκθεσης σημειώνεται ότι εάν τελικά ληφθούν όλα τα παραπάνω, τότε θα δημιουργηθούν μια σειρά από προϋποθέσεις στο τρίγωνο Φρανκφούρτης – Βρυξελλών – Αθήνας, οι οποίες θα βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει το πρόβλημα της χρηματοδότησης του χρέους της. Πως θα γίνει αυτό; Η αναφορά είναι ξεκάθαρη: «Μηνιαία τσεκ από Βερολίνο και Παρίσι θα διευκολύνουν την ελληνική κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει τα ελλείμματά της. Μείωση στα κόστη και στις τιμές στην Ελλάδα που θα οδηγήσει σε μείωση του τρέχοντος ελλείμματος και σε αύξηση των δημοσίων εισοδημάτων. Υποτίμηση της ευρωδραχμής. Στο τέλος και τα τρία θα περάσουν», καταλήγει η αναφορά.

Ένα επιπλέον στοιχείο είναι ότι το συγκεκριμένο σενάριο τρόμου, σύμφωνα με την αναφορά, είναι πολύ πιθανό να λάβει χαρακτήρα ντόμινο το οποίο θα συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες μεσογειακές χώρες του ευρώ. οι χώρες αυτές θα ακολουθήσουν το ελληνικό παράδειγμα προκειμένου να αντεπεξέλθουν και αυτές στο δικό τους, ανάλογο, οικονομικό πρόβλημα. Πρόκειται για τις χώρες του Νότου της Ε.Ε., Πορτογαλία, Ιταλία και Ισπανία, στις οποίες, μαζί με την Ελλάδα, τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν δώσει την επαίσχυντη συντομογραφία PIGS(«γουρούνια»), από το πρώτο γράμμα των ονομασιών των χωρών στη λατινική γραφή τους. Σύμφωνα με την αναφορά, κάτι ανάλογο θα πρέπει να ισχύσει και για το νόμισμα αυτών των κρατών, το οποίο θα μετονομαστεί σε ευρωεσκούδο, ευρωλιρέτα και ευρωπεσέτα, αντίστοιχα. Ενδεικτικά να επισημάνουμε ότι τα spreads τόσο για τα πορτογαλικά, όσο και τα ισπανικά 5ετή ομόλογα έχουν εκτοξευθεί σε ιστορικό υψηλό (http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2010-03-23-22-42-30-2010032321399/).

Για σκέψου! Ο Geoffrey σε πρωταγωνιστικό ρόλο νά φέρνει τα πάνω κάτω. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως. Και είς ανώτερα!

Η συνάντηση των Bilderberger στην Αθήνα – reloaded

Υπάρχει μια άμεση σχέση ανάμεσα στην εκλογή του Geoffrey σε πρωθυπουργό, στην συνάντηση των Bilderberger στην Αθήνα το 2009 και στην επικείμενη νομισματική μεταρρύθμιση. Η Ελλάδα είναι απο καιρό τώρα το πεδίο πειραματισμών των Bilderberger και ο GΑΠ ο άνθρωπος, που του δώσανε στο χέρι το φιτίλι για να βάλει μπουρλότο στην Ευρωζώνη

του Freeman

Η επόμενη ετήσια συνεδρίαση των μελών της Λεσχης Bilderberg είναι πρότων θυρών, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα τον Μάιο ή τον Ιούνιο, και είμαστε περίεργοι να μάθουμε, που θα συναντηθούν αυτή τη φορά. Ο τόπος συνάντησης είναι πολύ σημαντικός, γιατί έχει συμβολική σημασία. Το 2008, το “έτος των εκλογών” στις ΗΠΑ, ήταν η Ουάσιγκτον, όπου η σκοτεινή Δύναμη επέλεξε σαν νέο Πρόεδρο τον Obama που βρήκε πιθανότατα προτιμότερο από την Hillary. Το 2009, ήταν η Ελλάδα και το τι συνέβη εκεί, το βλέπουμε επι των ημερών μας. Προφανώς υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους. Και οι νέοι ηγέτες της ΕΕ, Herman Van Rompuy και Catherine Ashton εξελέγησαν επίσης από τους Bilderberger.

Οι συνεδριάσεις των Bilderberger είναι ερμητικά κλειστές για τον υπόλοιπο κόσμο, κανείς δεν πρέπει να γνωρίζει, ποιος συναντάει ποιόν και τι εκεί συζητείται. Αυτό που γνωρίζουμε είναι, ότι είναι ο τόπος συγκέντρωσης των μυστικών συνωμοτών (απο το Kabale, Intrige), αυτών που πραγματικά έχουν το λέγειν στον κόσμο και αποφασίζουν τι μας περιμένει.

Χρειάζεται λοιπόν κάποιους, που θα μπορούσαν να μας δώσουν κάποιες πληροφορίες για το τι συνέβη στην στη Βουλιαγμένη, κοντά στην Αθήνα, το περασμένο έτος. Τελικά βρέθηκε ο πρώην Ελβετικός Ομοσπονδιακός Σύμβουλος Christoph Blocher, ο οποίος παραδέχθηκε, ότι έλαβε μέρος (βλέπε και “Ο Christoph Blocher επιβεβαίωσε ότι ήταν στην διάσκεψη Bilderberg“), αλλά δεν μας είπε τίποτε, γιατί κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Τελικά ένας Έλληνας αναγνώστης της ιστοσελίδας μου είπε, ότι βρήκε κάποιον, που τα είδε όλα απο κοντά, γιατί βρέθηκε τυχαία για ένα δείπνο με την γυναίκα του και ένα άλλο φιλικό ζευγάρι στο ξενοδοχείο Astir Palace. Σαν απόδειξη μας έδειξε τον ταμειακό λογαριασμό του ξενοδοχείου όπου δειπνήσανε και είναι όντως την περίοδο μεταξύ 14. και 17. Μαΐου 2009 που έγινε το συνέδριο. Είδε λιπόν πολλές από τις “προσωπικότητες” έλαβαν μέρος στο συνέδριο (βλέπε την λίστα). Ανάμεσά τους και οι εξής:

Georgios Papandreou – Ministerpräsident Griechenlands, Chef der PASOK

Joseph Ackerman – Vorstandsvorsitzende der Deutschen Bank

Sofia – Königin von Spanien
Konstantin
– ehemaliger König von Griechenland

Georgios Alogoskoufis – ehemaliger Wirtschafts- und Finanzminister Griechenland
Efstratios-Georgios A. Arapoglou – Zentralbankchef Griechenland
Dora Bakoyannis – Aussenminister Griechenland
Anna Diamantopoulou – Parlamentsmitglied der PASOK Griechenland
Odysseas Kyriakopoulos – Präsident des Verbandes Griechischer Industrien
Alexis Papahelas – Journalist Kathimerini
Dimitris Papalexopoulos – Chef Titan Cement Company S.A. Griechenland
Jannos Papathanasiou – Wirtschafts- und Finanzminister Griechenland
Yannis Stournaras – Direktor bei der Foundation for Economic & Industrial Research (IOBE)
Loukas Tsoukalis – Sonderberater von Kommissionspräsident Barroso, Chef der ELIAMEP

Το εστιατόριο ήταν γεμάτο κατά το ήμισυ με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες, αυτές που αναφέρονται και στη λίστα. Στίς 22:30 η ώρα εμφανίστηκε, για παράδειγμα, ο Josef Ackermann με μία Ελληνίδα περίπου 55 ετών. Αναγνώρισε επίσης τον Γιώργο Παπανδρέου (τότε ηγέτη της αντιπολίτευσης, σήμερα Πρωθυπουργός) που παραβρίσκονταν εκεί όλη την ώρα.

Τι σύμπτωση, που εννέα μήνες αργότερα, ο Ackerman ανέλαβε την Deutsche Bank και ο Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός, οι δύο βασικές φιγούρες που “διαχειρίζονται” την ελληνική “οικονομική κρίση, κατα την οποία επιβάλλονται στην χώρα αυτή δραστικά μέτρα και περιορισμοί ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο Bilderberg (βλέπε και το άρθρο «Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια κοινωνία που δεν θα χρησιμοποιεί πλέον μετρητά»).

Και μια πρόσφατη πληροφορία για την Ελλάδα και την Ευρωπαική Ένωση:

Η κρίση στην Ελλάδα είναι μόνο “η κορυφή του παγόβουνου», διότι προφανώς θα την ακολουθήσουν και άλλες χρηματοδοτικές καταρρεύσεις σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, προειδοποίησε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, Choo Min, σε ένα φόρουμ που έγινε στο Χονγκ Κονγκ. “Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα οδηγείται σε χρεοκοπία”, είπε ο Choo Min, “επειδή είναι μια μικρή χώρα, όπου δεν λαμβάνονται καθόλου αποφασιστικά μέτρα, που θα μπορούσαν να στείλουν ένα μήνυμα στις αγορές για να αντιμετωπίσθεί η κρίση και να πάρει ένα τέλος. Γι’ αυτό και οι αγορές παραμένουν ευμετάβλητες ».

Πρόσθεσε δε, ότι «το κύριο μέλημα σήμερα είναι η Ισπανία και η Ιταλία». Ασφαλώς ως ένας από τους επικεφαλής της κινεζικής κεντρικής τράπεζας θα ξέρει περί τίνος πρόκειται.

Ολόκληρο το κείμενο, στα γερμανικά, και πηγή των αποσπασμάτων απο το http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2010/03/bilderberg-treffen-in-griechenland.html

Advertisements
 1. March 31, 2010 at 7:02 pm

  … με μια πρώτη ανάγνωση λέω ότι πρόκειται για σενάριο ταινίας “προχωρημένης” …
  … ίσως – ίσως και για εργασία σε οικονομικά πανεπιστήμια …
  … αλλά κρατώντας “πισινή” να το εντάξω σε “ευσεβής πόθους” …
  … γιατί φυσικά όλα γίνονται – και παιχνίδια που φαίνονται χαμένα κάποτε γυρίζουν …
  … τέλος πάντων …
  … ας το κρατήσουμε σε μια άκρη του εγκεφάλου μας …
  Υ.Γ.: … αυτό που με ξενίζει είναι η αναφορά πάλι σε εβραϊκές συνομωσίες – γιατί έχω την αίσθηση του πολυφορεμένου; Και βρισκόμαστε εν μέσω του Πάσχα των Εβραίων …
  … έρρωσο …

 2. April 1, 2010 at 3:34 am

  Μέρες που είναι και οπως και να το δούμε το Πάσχα των Εβραίων εχει πάρει την Ελληνική ιθαγένεια εδω και χιλιετίες. Εχει εγκλιματιστεί. Υπάρχει βέβαια μια βασική διαφορά. Οτι αυτοί εκαναν το “πέρασμά τους” ενω εμεις προσδοκάμε το δικό μας, την Ανάσταση. Ακόμα είμαστε κολλημένοι στην Μ.Παρασκευή και περιφέρουμε κλαίγοντας τον επιτάφιο της πτώχευσής μας και της διεθνους ξεφτίλας μας. Εχουμε όμως ανοίξει “επιτροπές” εξεταστικές και ψάχνουμε ενδελεχώς τις πταίει. Ειναι αυτό πού εννοούμε τελικά στην Δημοκρατία μας “το μαχαίρι στο κόκκαλο”. Ας κρατήσουμε λοιπόν το σενάριο σε μια ευκαιρη άκρη του εγκεφάλου μας.
  Υ.Γ. Οι Εβραίοι μάλλον βρίσκονται πάντα μπλεγμένοι σε τέτοιες ιστορίες λόγω της μακραίωνης ενασχόλησης και ειδικότητός τους στην διαχείρηση και ιδιοκτησία του παγκόσμιου οικονομικού τραπεζικού πλούτου…
  καλη Ανάσταση αν δεν τα πούμε…

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: