Home > πασοκ, Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΙ, Βασιλεία, Μίχας, Νομάρχης, Πριγκηπας Νικόλαος > ΓΑΜΗΛΙΟ "ΔΩΡΟ" 500.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΙΧΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ

ΓΑΜΗΛΙΟ "ΔΩΡΟ" 500.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΙΧΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ

Μ’απλωμένο (πάλι) το χέρι (του “νόμου”) εμφανίστηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου στο βραδυνό δελτίο των 8 του Αλτερ, σε αναζήτηση ζεστού χρήματος και δόξας, ο αμέμπτου ηθικής και πολλά βαρύς κι αδέκαστος νομάρχης Πειραιά Μίχας (του βαθέος λαικίστικου ΠΑΣΟΚ), που λόγω και των επερχόμενων εκλογών και της Καλλικράτιας θεσάρας που διεκδικεί, κατάφερε να (ξανα)γίνει διεθνώς ξακουστός και να (ξανα)ρεζιλέψει διεθνώς την χώρα, ζητώντας αυτήν την φορά απο τον νεόνυμφο δευτερότοκο γιό του Κωνσταντίνου πρίγκηπα Νικόλαο 500.000 περίπου ευρώπουλα σαν “πρόστιμο” για την προσωρινή και εφήμερη λυόμενη “παράνομη” γαμήλια εξέδρα στις Σπέτσες που “δεν είχε …οικοδομική άδεια”…
Οι ισχυρισμοί του περί ετεροχρονισμένης αγωνίας του για την ασφάλεια των επισήμων, η απαξίωση όλων των λοιπών κρατικών φορέων και αρχών που συντόνισαν την τελετή, και τέλος η ζητιάνικη ατάκα στον Χατζηνικολάου “ε, άς αφήσουν και κάτι στην χώρα (!!!) “ δείχνουν το μέγεθος της ξεφτίλας στην οποία έχει περιέλθει η πολιτική ηγεσία της χώρας.
Ξεχνάει ο νομάρχης το αμαρτωλό γαμήλιο πάρτυ των εφοπλιστών του Πειραιά του στον ΑΒΕΡΩΦ που ουδέποτε σχολίασε , τα όργια των αμέτρητων ατιμώρητων μόνιμων οικοδομικών και όχι μόνον παραβάσεων που έχουν περάσει κάτω απο την μύτη του και την πόρτα του γραφείου του, τα άφαντα εισέτι συντροφικά 99.000.000 της Siemens που ξε-Κοκαλη-σαν και που αναζητούνται ακόμα απο τον συν.Τσουκάτο (μούγκα στην στρούγκα), την εποχή των φορτηγών που ανεβοκατέβαιναν στο Καστρί και την Εκάλη με τις κούτες των αλήστου μνήμης πάμπερς του συν. Κοσκωτά, τα σημερινά δάκρυα του συν.Μαντέλη για το σπόνσορινγκ στο ίδιο βραδυνό δελτίο των 8 στο Άλτερ που συμμετείχε κι αυτός, και τα τόσα ποτάμια μαύρου χρήματος που έχουν μυστηριωδώς εξαφανισθεί απο την εποχή της κατάργησης της  μοναρχίας και του θεσμικού ελέγχου στην Ελλάδα σε ανεξέλεγκτους πλέον πολιτικούς και παραπολιτικούς μετα-βασιλικούς πρωθυπουργικούς οχετούς.
Η Βασιλεία στην Ελλάδα έχει, και δικαίως, κατηγορηθεί οτι παρέμβαινε στην πολιτική ζωή του τόπου σε ανεπίτρεπτο βαθμό. Ήταν μια κακιά Βασιλεία, μία Φρειδερίκια Βασιλεία με ελληνικό άρωμα και καμαρίλα.
Από την εποχή που κατελύθη όμως, όπως κατελύθη, το δίπολο εξουσίας και αλληλοελέγχου σταμάτησε να υπάρχει. Το σημερινό Σύνταγμα έχει πλέον αφαιρέσει όλες τις εξουσίες από τον θεσμικό ανώτατο άρχοντα, και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι στην ουσία ένας διακοσμητικός και ανίσχυρος θεσμός. Απλά υπάρχει για να υπάρχει. Στην πραγματικότητα, η χώρα κυβερνάται τα τελευταία 30 χρόνια μοναρχικά απο τον εκάστοτε πρωθυπουργό,  χειρότερα, απολυταρχικότερα, και πολύ πιό ανεξέλεγχτα απο την εποχή της Βασιλείας.
Τα αποτελέσματα αυτής της πρωθυπουργικής μονοκρατορίας είναι πλέον ορατά, επώδυνα, και άκρως επικίνδυνα για την Δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία… 
Η “παράνομη” γαμήλια εξέδρα του Νικολάου μας μάρανε Αργείοι…
Ο κ.νομάρχης , η “δήθεν τελικά”  έγκριση, έλεγχος, και συγκατάθεση όλων των παρευρισκομένων κρατικών αρχών και στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση της τελετής , και το  “κατόπιν εορτής ” φασιστικό πρόστιμο λόγω… “παρανομίας”,  μας έκανε να θυμηθούμε το πώς κυβερνάται τελικά αυτή η χώρα.
Και μιάς και η παροιμία “νάταν η ζήλεια ψώρα να γέμιζε όλη η χώρα” προσφέρει ίσως μία εξήγηση για το επιλεκτικό και πρωτοφανές σε σκληρότητα πρόστιμο-μαμούθ, αφιερώνουμε στον συν.Μίχα το φωτορεπορτάζ και σχετικά ιστορικά βιντεάκια για να μήν νοιώθει παράπονο και τόσο ταξικό μίσος αφού μάλλον δεν πρέπει να ήταν προσκεκλημένος στον γάμο…

Advertisements
 1. Kim
  September 6, 2010 at 5:49 pm

  Το πολιτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας λειτουργει άψογα στα περισσότερα κράτη-μέλη της δημοκρατικής και πολιτισμένης Ευρώπης εδώ και αρκετούς αιώνες. Σε οσους αμφισβητίες, κομπλεξικούς και ξερόλες δεν αρέσει ας ανοιξουν ένα βιβλίο τουλαχιστον να μάθουν λίγη ιστορία.

  Η πιο λαμπρές ιστορικές στιγμές του Ελληνισμού συνδεονται με τον θεσμό της Βασιλείας.. απο αρχαιοτάτων χρόνων (χρυσός αιώνας του Περικλέους, Βυζάντιο κλπ.)
  Η βρωμερή και απεχθής λασπολογία κατά της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας αρχίζει και ξεφτίζει. Ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά και βλέπει και κρίνει.

  Ο Μίχας είναι ένας φασιστικού τύπου τραμπούκος με μαύρο ιστορικό που δεν διστασε να “αυθαιρετησει ” στο αεροδρομιο Βρυξελλων όταν έπαιξε ξύλο με Βέλγους αστυνόμους. Αυτη η σαπίλα ήρθε να επιδειξει μαθηματα ευπρέπειας και νομιμοτητας. ΑΙΣΧΟΣ

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: