Home > χρεοκοπία, Ελλάς, Καραμανλής, δημόσιο χρέος, nwo > Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

September 20, 2010 Leave a comment Go to comments

Και μιας και θυμηθήκαμε τις τελευταίες μέρες τι έλεγαν όλοι στην ΔΕΘ ένα χρόνο πρίν, ας θυμηθούμε το διάγγελμα του Κώστα Καραμανλή που ζητάει πιεζόμενος πανταχόθεν εκλογές στις 2 Σεπτεμβρίου 2009,  όπου προαναγγέλει με ακρίβεια την οικονομική καταστροφή  και τον καλά προσχεδιασμένο μονόδρομο του ΔΝΤ,  αναπόφευκτη (;) επιλογή αφού μετά από λίγους μήνεςτα ομόλογα του κράτους κατάντησαν τελικά μετά από την κυβερνητική αλλαγή και μέσω των διαδικασιών αυτοαπαξίωσης της χώρας σκουπίδια- junk bonds, και παραμένουν έκτοτε στα αζήτητα της παγκόσμιας χωματερής τοξικών εθνικών ομολόγων και κρατών. Ας πρόσεχε κι ο ίδιος, μιας και διπλασίασε κι αυτός το χρέος που παρέλαβε απο τον Σημίτη, που κι αυτός τα ίδια έκανε και ούτω καθεξής απο γενιά σε γενιά απο ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους. Εξ’αλλου, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;  Πρίν καλά καλά πατήσει το πόδι του ο Οθωνας στην Ελλάδα, η επανάσταση είχε ήδη δανειστεί απο το Λονδίνο μέσω χρυσοδάκτυλων golden boys της εποχής αρκετά σοβαρά ποσά για να συνεχίσει τον αγώνα της ανεξαρτησίας απο την τουρκική διοίκηση και φοροδοσία. Καθώς ο αγώνας των επαναστατών δεν πήγαινε καθόλου καλά κι έσβηνε, οι Λονδρέζοι τραπεζίτες συνειδοποιώντας οτι κινδύνευαν να χάσουν και τα δανεικά (σιγά μην τους τα πλήρωναν οι Τούρκοι) και τους μελλοντικούς πελάτες-κρατίδιο στις πρώην επαρχίες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας που ξεκοκκάλιζαν ήδη στο πιάτο τους (asset stripping), έστειλαν τον γνωστό συμμαχικό στόλο στο Ναυαρίνο για τα παρεταίρω. Το νεοελληνικό κράτος που ίδρυσαν έχει τεχνικώς πτωχεύσει έκτοτε αρκετές φορές μιάς και βρίσκεται συνεχώς στα νύχια αυτών των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων συνεργατών τους . Μόλις το συκώτι του Προμηθεικού κράτους δεν μπορεί να ταίσει το πεινασμένο όρνιο πτωχεύουμε γενικώς. Ανάλογα με την ζήτηση και τις περιστασιακές ανάγκες τους. Ενας αέναος κύκλος αιμορραγίας χωρίς τελειωμό.
Για πιά οικονομία (νόμος+οίκος) να συζητάμε όταν για δεκαετίες οι οικονομικοί άρχοντες αυτής της χώρας και οι πολιτικοί εντολοδόχοι τους δεν κατάφεραν (τυχαία; δεν νομίζουμε) να δημιουργήσουν εναν σοβαρό μηχανισμό παραγωγής πλούτου. Πρωταθλητές βέβαια οι πολιτικοί μας ανεδείχθησαν στο άθλημα του να μοιράζουν έντοκα δανεικά σε μια virtual reality κοινωνία…

Τι άλλο να προσθέσει κανείς παρά την παλαιότερη αναφορά του Γιώργου Τράγκα στη αστρόσκονη που πέφτει από αυτά τα μυθικά ποσά που αλλάζουν χέρια.

Για τον Κώστα Καραμανλή διαβάσαμε στο Ρεσάλτο

Οι δήμιοι δεν συγχωρούν τις «αταξίες»

Το ΡΕΣΑΛΤΟ την περίπτωση Καραμανλή την έχει αναλύσει πολλές φορές: Συμβολίζει και αναδεικνύει κραυγαλέα την αδίστακτη κακουργία των «νταβάδων» του καπιταλιστικού κόσμου: Διεθνών και εγχώριων.

Στην περίπτωση Καραμανλή καταγράφονται όλα τα γκανγκστερικά χαρακτηριστικά των εξουσιαστικών ελίτ της πλανητικής εξουσίας.
Το πρώτο και σπουδαιότερο: καταγράφεται η στραταρχική αυθάδεια των ΗΠΑ, του αδίστακτου αυτού δολοφόνου τρομοκράτη, εκδικητή και τιμωρού κάθε ανθρώπου που απειθάρχησε ή σκέφτηκε να απειθαρχήσει στις εντολές…
Τα πλανητικά κέντρα εξουσίας αντικρίζουν τους ανθρώπους σαν να είναι μυρμήγκια. Τους τσαλαπατούν όπως τσαλαπατούμε τα ενοχλητικά ζωύφια.
Η ιμπεριαλιστική θηριωδία έτσι αντιμετωπίζει του λαούς, τα έθνη και τις κοινωνίες: Σαν μυρμήγκια.
Η κακουργία, όμως, αυτού του κόσμου φέρεται και στους δικούς του ανθρώπους, με τον ίδιο τρόπο: Σαν να είναι μυρμήγκια για τσαλαπάτημα…
Ο Καραμανλής αποτελεί το πλέον κραυγαλέο σύγχρονο παράδειγμα…
Τόλμησε να διαφοροποιηθεί λίγο, να δείξει μια μικρή απειθαρχία στις εντολές των διεθνών δημίων, να «κουνηθεί» ελάχιστα και του κάνανε τη ζωή μαύρη.
Θυμηθείτε την τρομοκρατική βαρβαρότητα που ζήσαμε όταν ήταν Πρωθυπουργός:
α). Οι πλανητικοί και οι εγχώριοι παρακρατικοί μηχανισμοί έκαναν την Ελλάδα στάχτη…
β). Οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες πήρανε εφιαλτική διάσταση, σε καθημερινή συχνότητα και με απόγειο την κατασκευασμένη κουκουλοφόρικη «εξέγερση των «Δεκεμβριανών»…
Σημείωση: Για την ωμή γκανγκστερική δολοφονία των τριών υπαλλήλων της MARFIN δεν «κουνήθηκε» φύλλο. Για την προμελετημένη δολοφονία του νεαρού στα Εξάρχεια «στήθηκε» υστερική «εξέγερση» με θρηνώδη αναφιλητά από τα ΜΜΕ.
Μάλιστα κάποιοι έφτασαν και στο σημείο να κατατάξουν το νεαρό στο πάνθεο των μεγάλων «εθνικών» ηρώων…
γ). Όλο το καθεστώς (με πρωτοπορία τα ΜΜΕ) κτύπαγε ψυχωτικά και πολυεδρικά τον Καραμανλή, τον άνθρωπο του …καθεστώτος (έχουμε γράψει το γιατί σε πολλά άρθρα εκείνης της περιόδου).
Τον τσαλαπάτησαν τον Καραμανλή, τον υπέταξαν ολοκληρωτικά και τον εξανάγκασαν να υπογράψει τα πάντα: Να αγωνιστεί και για τη συντριβή του!!!
Δεν αρκέστηκαν, όμως σε αυτά: Συνεχίζουν ανηλεώς μέχρι και σήμερα να τον λιθοβολούν ακόρεστα και να θέλουν να τον εξευτελίσουν παντελώς…
Το χορό τον έσερνε και τον σέρνει και εδώ ο μέγας, διατεταγμένος προβοκάτορας των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης: Αυτή η ελεεινή αθλιότητα, χυδαιότητα και κακουργία της πολιτικής μας ζωής.
Ο Καραμανλής, ο πολιτικός υπάλληλος του καθεστώτος, ο οποίος υπάκουσε και υποτάχθηκε, τελικά σε όλα, δέχεται ακόμα, παρά την απόσυρσή του, το «εκδικητικό» μένος των διεθνών και εγχώριων δημίων… Ο συνεχιζόμενος αυτός λιθοβολισμός ενός ανθρώπου του συστήματος, δεν είναι δίχως πολιτική δολιότητα, ιδιοτέλεια και συμβολισμούς.
Οι Άρχοντες του κόσμου θέλουν να σηματοδοτήσουν τούτο: Ότι όποιος υπηρέτης του καθεστώτος «κουνηθεί» λίγο, λοξοκοιτάξει αλλού και δεν είναι πειθήνιο εξάρτημά τους (όπως ο Σημίτης π.χ) θα εξοντώνεται μέχρι θανάτου…
Η πλανητική εξουσία δεν θέλει «άτακτα παιδιά» ούτε στο ελάχιστο. Όποιος τολμήσει να κάνει και μικρότατες «αταξίες» εξοντώνεται και τιμωρείται αγρίως εκδικητικά: Ούτε οι μετάνοιες και ολοκληρωτικές υποταγές τούς σώζουν.
Ο Καραμανλής είναι ένα ζωντανό, σημερινό παράδειγμα, αυτής της ιμπεριαλιστικής κακουργίας των δημίων του κόσμου.
Η Ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα: όποιος πολιτικός «κουνήθηκε», έστω και ελάχιστα καρατομήθηκε αγρίως: Τα ίδια κάνανε και στο Γεώργιο Παπανδρέου (τον παππού), τα ίδια και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή (το θείο) τα ίδια και στον Ανδρέα…
Θέλουν Σημίτηδες, Μητσοτάκηδες, Γιωργάκηδες, Ντόρες και καρατζαφέρικες αχρειότητες…

πηγή ρεσάλτο

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: