Home > πασοκ, ΜΜΕ, διαπλοκή > ΚΩΔΙΚΟΣ "ΜΙΜΗ" : ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΚΩΔΙΚΟΣ "ΜΙΜΗ" : ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

October 17, 2010 Leave a comment Go to comments

ΜΜΕ προς κράτος και τούμπαλιν : Βάστα με να σε βαστώ…
 Βάστα “Ρόμελ” λοιπόν…
“Tα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται” γαρ…
 Εν όψει λοιπόν :

Κεντρικός σχεδιασμός καθυπόταξης και κυβερνητικού ελέγχου του συνόλου της ενημέρωσης στην χώρα πέρα απο την κρατική  ΕΡΤ

  • των μεν υπερχρεωμένων -και κατ’ουσία πτωχευμένων- “συστημικών” ΜΜΕ με την  δημιουργία “ειδικού ταμείου” σωτηρίας (bailout) μέσω έκδοσης-εξαγοράς  δήθεν “προνομιούχων” μετοχών τους με σκοπό την μετακύλιση του χρέους των διαπλεκομένων εργολαβικών ΜΜΕδων (ενός ακόμα περίπου δις ευρώ ) στις πλάτες των φορολογουμένων. 
  • των δε ανεξαρτήτων δικτύων κοινωνικής ενημέρωσης της μπλογκόσφαιρας -μπλόγκς-μέσω “νομιμοποίησής” τους και τελικής ένταξής τους στο “σύστημα”΄διατεταγμένης δημοσιογραφίας” με αντιπαροχή μια χούφτα αργύρια μέσω κατευθυνόμενης διαφήμισης, ένταξης στα ασφαλιστικά ταμεία και στα μητρώα της ΕΣΗΕΑ, κλπ… 

Το σύνολο δηλαδή  της ενημέρωσης της χώρας περνάει μεθοδευμένα σε “κεντρικό” έλεγχο της παλαιάς φρουράς της ηγεσίας της “ενδόξου” γκαιμπελικής  Γενικής Γραμματείας Τύπου Πληροφοριών” (Ζαλοκώστα 10)…

Διαβάσαμε εδω :

Αποκάλυψη : “Κωδικός Μιμή” για τη διάσωση Καναλαρχών-Εκδοτών και λοιπών σεσημασμένων!

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Πυκνώνουν οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση Παπανδρέου και προσωπικά τον πρωθυπουργό, με διαμεσολαβητή τον Τηλέμαχο Χυτήρη, να ετοιμάζει δίχτυ ασφαλείας για φαληρισμένους καναλάρχες και εκδότες με άλλοθι την πολυφωνία, τη δημοκρατία κι απίδια μάντολες.Ποιους; τους καναλάρχες και εκδότες που σερβίρουν σκουπίδια στους πολίτες και τους ναρκώνουν με ηλιθιοδίνη.
Ποιους; Εκείνα τα σεσημασμένα τσογλάνια που απέκτησαν τεράστιες προσωπικές περιουσίες με εκβιασμούς κάτω από το τραπέζι εξαιτίας των ΜΜΕ που έχουν στην κατοχή τους.
Τους πλέον παρακμιακούς απ αυτούς, έρχεται τώρα να τους διασώσει ο Παπανδρέου με τη βοήθεια του Τηλέμαχου Χυτήρη,- όπως έκαναν ο δειλός Καραμανλής και ο ανεξέλεγκτος Αλογοσκούφης, με τα 28 δις στους Τραπεζίτες.
Ακούγεται ότι ο Παπανδρέου ετοιμάζει αντίστοιχο πακέτο διάσωσης για καναλάρχες και εκδότες!
Μιλάμε για πολύ ξιπασμένη χώρα,…συνέχεια εδω

Στην εφημερίδα ΑΞΙΑ (16-17/10/2010) που κυκλοφορεί με πλούσια ειδησεογραφία (σελίδες 74,76,78) σχετικά με τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στα καρτέλ των ΜΜΕ , με τις επερχόμενες, ραγδαίες, και κατακλυσμικές αλλαγές των υπερχρεωμένων ΜΜΕ στην Ελλάδα, επισημαίνονται μεταξύ άλλων :

  • οι…”ασφυκτικές πιέσεις” που δέχεται το γραφείο του πρωθυπουργού για την εκταμίευση του πακέτου σωτηρίας (ΔΟΛ, Πήγασος, κλπ) με την άμεση δημιουργία του “Ταμείου Διαπλοκής “και λόγω του ότι τα υπό πτώχευση ΜΜΕ εκτελούν … “κοινωνικό έργο”. (Διανομή ταινιών  DVD, μουσικών CD, οδηγών μαγειρικής, καλλυντικών, κλπ.)
  • Ψυχάρης, Μπόμπολας και οι υπόλοιποι μεγαλομηντιάδες, παρά τις περικοπές προσωπικού, βλέπουν πως τα απηρχαιωμένα μοντέλα των ΜΜΕ που με πάθος συντηρούν δεν μπορούν να επιβιώσουν παρά μόνον διασωληνωμένα με τους αναπνευστήρες του κράτους και της διαπλοκής να προμηθεύουν πολύτιμο και ΔΝΤδανεικό δημόσιο χρήμα.
  • Βαρδινογιάννης, Λαυρεντιάδης και άλλοι ψάχνουν αρον-αρον για “στρατηγικό επενδυτή” εντός και εκτός Ελλάδος για να πουλήσουν τις συμμετοχές τους και να αποχωρήσουν.
  • Πωλείται μέχρι και η κομματική Τυπεκδοτική του ΚΚΕ ( Φεύ, 20 εκ.ευρώ για τυχόν ενδιαφερόμενους συντρόφους…)

Η τεχνολογική ένδεια των υποδομών και η άρνηση των μηντιάδων να εξελιχθούν σε σοβαρές επιχειρήσεις με σοβαρά οικονομοτεχνικά και τεχνολογικά κριτήρια εδω και χρόνια, οδηγεί νομοτελειακά η στον θάνατο, η στην εντατική και την λύση του Ταμείου Διαπλοκής (της κυβέρνησης) του ΠΑΣΟΚ.

The party (και η ελευθερία του τύπου) is over… 

Ανανέωση δημοσίευσης 18/10/2010

Άρχισαν τα κανόνια στα ΜΜΕ…

Απογευματινή : Πριν από λίγες ώρες η εταιρεία που εκδίδει την ”Απογευματινή” κατέθεσε στο Πρωτοδικείο αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικαΣυνέχεια εδω

Προηγούμενες δημοσιεύσεις και εδω

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: