Home > πασοκ, υπουργειο προ.πο., Εθνομηδενισμός, Ελλάς, Θράκη, Νέα Παγκόσμια Τάξη > ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

November 1, 2010 Leave a comment Go to comments

Ξένες στρατιωτικές δυνάμεις έρχονται στην Ελλάδα μετά απο πρόσκληση του υπουργού Δημόσιας Τάξης  (νυν Προ.Πο)  κου Παπουτσή με  την δικαιολογία οτι η Ελλάς δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της. Οι δυνάμεις αυτές θα υπηρετήσουν στην Θράκη (!!!) “φυλάσσοντας” τα…σύνορά μας με την Τουρκία.
Τα απίστευτα αυτά χάλια, πέρα απο την προσβολή και την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων Ασφαλείας , αποτελούν μια ακόμα παράφορη παραβίαση του Συντάγματος που έτσι κι αλλιώς έχει καταντήσει ενα νεκρό κείμενο. Η συστημική εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών απο την “φίλη” Τουρκία στην Θράκη απο την μία πλευρά του Εβρου και η παρουσία αλλοεθνών και ασαφούς εθνικότητας -μη Ελλήνων- στρατιωτικών τμημάτων απο την άλλη πλευρά, αποτελούν ένα επικίνδυνο και εκρηκτικό κοκτέιλ γεωπολιτικής πλήρες εθνικών κινδύνων σε μια περιοχή που τα διεθνή όρνεα έχουν βάλει στο μάτι εδω και πολύ καιρό…

Διαβάσαμε εδω στο defencenet

Ένοπλη δύναμη στέλνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Έβρο!

Για πρώτη φορά μετά τον Β’ ΠΠ αναπτύσσονται και επίσημα ξένα ένοπλα τμήματα στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα θα αναπτυχθεί μια δύναμη περίπου 300 ενόπλων ειδικά εκπαιδευμένων στην φύλαξη συνόρων οι οποίοι θα προέρχονται από διάφορες χώρες της ΕΕ.
Είναι επίσης η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σώμα θα αναπτυχθεί σε χώρα της ΕΕ από τότε που δημιουργήθηκε το σώμα σύμφωνα με τον κανονισμό 863/2007 της 11ης Ιουλίου του 2007. Η RABIT (Rapid Border Intervention Teams) έτσι όπως ονομάζεται η ειδική αυτή μονάδα έχει ήδη πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό ασκήσεων σε Πορτογαλία Σλοβενία και άλλες χώρες της Ε.Ε. και θα αφιχθεί στην Ελλάδα με τον πλήρη οπλισμό της. Όλες οι δραστηριότητές της θα υπάγονται στις προβλέψεις των Ελληνικών νόμων, ενώ τα έξοδα της φιλοξενίας τους θα τα καλύπτει η χώρα μας. Θα ενεργούν από κοινού με τους έλληνες συνοριοφύλακες.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κομισιόν, «ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που περνούν τα σύνορα παρουσιάζει σταθερή αύξηση και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δραματική, ιδιαίτερα στα 12,5 χιλιόμετρα κοντά στην ελληνική πόλη Ορεστιάδα». Εκεί είναι ακριβώς που σε πρώτη φάση αναμένεται να αναπτυχθούν τα 300 άτομα της RABIT, καθώς σε εκείνο το σημείο ο Έβρος είναι αρκετά ρηχός με αποτέλεσμα να παρατηρείται το μεγαλύτερο κύμα παράνομης διέλευσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δυνάμεις θα αναπτυχθούν και θα τεθούν υπό τις οδηγίες των ελληνικών αρχών «για περιορισμένο –όμως- χρονικό διάστημα».
Από την πλευρά της, η αρμόδια επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ δήλωσε «η ροή των ανθρώπων που περνούν παράνομα τα σύνορα έχουν αγγίξει επίπεδα συναγερμού και η Ελλάδα είναι προφανές ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της την κατάσταση». Την ανάπτυξη των συνοριακών ομάδων ταχείας επέμβασης και τη συνεργασία της Κομισιόν είχε ζητήσει με επιστολή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.


και επίσης εδω τα σχετικά  άρθρα του Συντάγματος.

Ξένα στρατεύματα  λοιπόν στην Θράκη….και με δικά μας έξοδα!!!…..
Το Κοσσοβο δεν είναι πιά τόσο μακριά  😦

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: